Berichten in het gastenboek

Gepost10 juni 2017 om 10u00.
NaamNine Van Haute
ProductieHet dagboek van Anne Frank
BerichtOmdat ik gisteren door de “knip” graag op tijd naar Hoevenen reed, heb ik geen acteurs of medewerkers gesproken. Ik kende Studio-Notus niet, maar ben blij dat ik deze sterke groep heb leren kennen. Lang geleden dat ik nog eens ontroerd was en nog een poosje een krop in de keel had. Anne was Anne, ijzersterk, zo natuurlijk dat ik even vergat dat ik in een theaterzaal zat. Ook de andere acteurs, actrices stonden er allemaal. Het plaatje klopte helemaal. De kleding, het decor en belichting zorgden voor de gepaste sfeer. En voor u Marc, collega regisseur, doe ik mijn hoedje af. Uw regie was zeer sterk. Van mij een opendoekje voor alle medewerkers. Vraag aan Studio – Notus om mij in het bestand te zetten, zodat ik altijd een uitnodiging van hun stukken krijg. Met vriendelijke groetjes, Nine

Gepost09 juni 2017 om 21u54.
NaamFam. Verreth
ProductieHet dagboek van Anne Frank
BerichtGisterenavond jullie prachtige voorstelling gezien, meebeleefd, in de zaal CC Ter Schelde van het stuk: Het Dagboek van Anne Frank. Alle spelers brachten hun rol geloofwaardig over zeke Anne Frank! Dank aan hen voor een mooie avondvoorstelling.

Gepost08 december 2013 om 08u30.
NaamMark Broeckaert
ProductieIn Godsnaam
BerichtProficiat met het tot leven brengen van de familie Van de Casteele ! Ik heb er van genoten!


Schrijven in het gastenboek

Geef hier je mening over deze site en/of over onze producties. Wij zijn steeds benieuwd wat onze bezoekers van onze prestaties vinden.

(*) velden zijn verplicht in te vullen !

De AntispamCode is het vier cijferig getal dat net boven de knop Verzenden staat.


De AntispamCode is het 4-cijferige nummer dat je hier ziet !