Berichten in het gastenboek

Gepost04 december 2011 om 10u51.
NaamMarina Matysen
ProductieAmbras aan't Scheld
BerichtWij zijn gisteren komen zien naar "ambras aan t scheld" en hebben tranen gelachen! Een dikke proficiat aan heel de cast, regisseur maar ook de mensen van het decor dat gewoonweg prachtig was. Wij zullen zeker nog een keertje komen zien. Zelf speel ik ook amateurtoneel, eind januari speel ik mee in "het kerkhofclubje" van Ivan Menchel, ons gezelschap noemt Nyzalia. We spelen in zaal Leftbanque op Linkeroever op 20,21,26,27 en 28 januari om 20u. Moesten jullie eens willen komen zien kan je me contacteren via mail of gsm 0477/61 67 41.
groetjes
Marina

Gepost07 juni 2011 om 23u54.
NaamHeins
ProductieOlijfje en haar moordenaars
BerichtIk was erbij afgelopen zondag en het was echt fantastisch! Erg leuk en grappig verhaal en echt geweldig op de planken gebracht door de acteurs en actrices!! Complimenten, ook voor de mensen die niet op het toneel stonden maar er wel aan hebben meegewerkt. Jullie hebber er een Hollandse fan bij :p!

Gepost06 juni 2011 om 01u16.
NaamM.V.
ProductieOlijfje en haar moordenaars
BerichtOlijfje en haar moordenaars was prachtig, met 5 geweldige acteurs, stuk voor stuk even goed! Heb er van genoten. En jullie decor... was ongelofelijk! Meer van dat!!


Schrijven in het gastenboek

Geef hier je mening over deze site en/of over onze producties. Wij zijn steeds benieuwd wat onze bezoekers van onze prestaties vinden.

(*) velden zijn verplicht in te vullen !

De AntispamCode is het vier cijferig getal dat net boven de knop Verzenden staat.


De AntispamCode is het 4-cijferige nummer dat je hier ziet !